Инвитро център в медицински комплекс „Доверие“ - успеваемост над 45%

Центърът за асистирана репродукция към медицински комплекс „Доверие“ е напълно обновен и предлага нова апаратура. В екипа работят акушер гинеколози и инвитро специалисти с дългогодишен опит, а успеваемостта на центъра през изминалата година е над 45%.

 

 

Центърът предлага всички методи за лечение на безплодие, включително вътрематочна инсеминация, инвитро оплождане, ICSI и IMSI оплождане, трансфер на ембрионите в маточната кухина, замразяване и съхранение на сперматозоиди и яйцеклетки или ембриони. Тези методи се прилагат при установена стерилност както при мъжете, така и при жените.

 

 

Главен ембриолог в центъра  Мергюл Ферадова и д-р Елена Бангеева споделят: „За да постигнем такива добри резултати, обръщаме внимание на всеки пациент и индивидуално разглеждаме неговия казус. Заедно с колегите андролози, уролози, анестезиолози, гинеколози и ендокринолози правим една обща схема, която  следим за конкретния пациент и се придържаме към нея.“

 

 

Напрежението и страхът са много общи емоции при двойките с репродуктивни проблеми, и много често пречат на пациентите да говорят открито за техните проблеми. Затова в Медицински комплекс Доверие решиха да направят информацията по-достъпна, за да се види, че не е толкова страшно и срамно да се говори. Напротив, проблемите трябва да се решават навреме.

 

Повече можете да видите във видеото:


Бюлетин

Медицински комплекс ДОВЕРИЕ 2024 All rights reserved.
За нас
Полезни връзки