Как да осъществите мечтата си за семейство с помощта на Инвитро център "Доверие" ?

Мислите за разширяване на вашето семейство, но срещате трудности по пътя на зачеването? Инвитро технологиите (IVF, ICSI/IMSI) биха могли да бъдат вашият билет към родителството. Съвместно с Фондация "Мечта за дете", нашата мисия в Ин Витро Център "Доверие" е да ви подкрепим през това вълнуващо пътешествие да бъдете родители.

 

Амбицията да се създаде семейство често може да се превърне в борба за много двойки. Когато сте изправени пред проблеми със зачеването, инвитро процедурите биха могли да отключат вратата към вашата мечта да станете родители. В Инвитро Центъра на "Доверие", ние предлагаме най-актуалните методи и подходи за успешно инвитро зачеване, включително IVF, ICSI и IMSI.

 

  • IVF (ин витро зачеване) е процес, предоставящ шанс за множество двойки да преживеят радостта от родителството. С IVF, женските яйцеклетки се обединяват със сперматозоидите в контролирана лабораторна обстановка, извън женското тяло. След успешно зачеване, ембрионите се възвръщат в матката, където продължават развитието си.
  • ICSI (интрацитоплазмена инжекция на сперматозоид) се използва при IVF процедурите, когато има проблеми с качеството на спермата. Техниката позволява точното инжектиране на един сперматозоид директно в яйцеклетката, увеличавайки възможностите за успешно оплождане. Това е особено полезно при ниско количество или слабо мобилни сперматозоиди.
  • IMSI (микроскопско подпомагано увеличение на сперматозоидите) е новаторска методика, която предоставя възможността за подробно оценяване на качеството и морфологията на сперматозоидите. Чрез използване на мощно увеличение на микроскопа, нашите специалисти избират най-здравите сперматозоиди за успешното оплождане, увеличавайки шансовете за бременност и родителство.

 

Основни стъпки при култивирането на ембриони: Как грижата и прецизността ни осигуряват вашия успех

 

Култивирането на ембрионите е от изключителна важност в процедурата на инвитро оплождане (IVF). В Медицински комплекс "Доверие" осигуряваме оптимални условия за развитието на ембрионите, което играе ключова роля за постигането на успешна бременност. От събирането на яйцеклетките до имплантирането на ембрионите, ние се грижим за тях с максимална грижа и прецизност.

 

Култивирането на ембрионите започва със събирането на яйцеклетките и оплождането им със сперматозоиди в контролирана лабораторна среда. След това ембрионите се помещават в специални култивационни съдове, където се създават оптимални условия за тяхното развитие. Нашите ембриолози следят техния растеж и деление, избирайки най-здравите и качествени ембриони за пренасяне в матката на жената. През целия процес на култивиране, ние осигуряваме стабилна лабораторна среда, извършваме редовни проверки и оценки на ембрионите, и предоставяме необходимата подкрепа и грижи.

 

В Инвитро центъра на Медицински комплекс "Доверие" вярваме във всяка мечта за семейство. Нашата основна мисия е да помагаме на двойките в техния път към родителството. Ако се нуждаете от помощ и консултация, не се колебайте да се свържете с нас и да запишете час за консултация с нашите специалисти. Открийте възможността за семейство и нов живот в Медицински комплекс "Доверие".

 


Бюлетин

Медицински комплекс ДОВЕРИЕ 2024 All rights reserved.
За нас
Полезни връзки