Медицински комплекс "Доверие": Водеща болница за активно лечение в България, която инвестира в обучението на младите лекари

Доц. д-р Димитър Гугутков, изпълнителен директор на Медицински комплекс „Доверие“, в интервю за телевизия Code Health, споделя вълнението си да бъде част от екипа на тази водеща болница за активно лечение в България.

 

Медицинският комплекс „Доверие“ е модерен медицински комплекс, разделен функционално на Диагностично консултативен център и Многопрофилна болница за активно лечение, който предлага съвременно обслужване, апаратура и леглова база. Собствените лаборатории и високотехнологичното диагностично оборудване на медицинския център гарантират висококачествена медицинска помощ и максимално добро съпътстващо обслужване на пациентите.

 

„Доверие“ се грижи за здравето на пациентите си и предлага пълен спектър от услуги в доболничната помощ. Болничната стационарна част включва няколко от най-търсените специалности, като хирургия, гастроентерология, ортопедия, гинекология и урология.

 

Но как се постига толкова високо качество на медицинската помощ?

 

За доц. Гугутков, най-важното е да създадете екип, който да има силно сплотено отношение, което се усеща от пациента. Той подчертава, че това е най-трудната работа, защото изисква много усилия за обучение и обучаване на младите колеги. В Медицински комплекс „Доверие“ се обучават студенти, специализанти и млади лекари, които имат възможността да придобият ценен опит от работата с висококвалифицирани специалисти в областта на здравеопазването.

 

Доц. Гугутков смята, че стратегията на болницата трябва да бъде насочена към запазване на младите таланти в България и предоставяне на възможности за обучение и развитие на техните професионални умения. Това може да се постигне чрез създаване на университетски партньорства, участване в национални и международни проекти и програми за обучение и развитие.

 

Медицински комплекс „Доверие“ е един от водещите медицински центрове в България, който предлага съвременна медицинска помощ, създадена от силно сплотен екип на висококвалифицирани специалисти. Болницата е учебна база за студенти, специализанти и млади лекари, които имат възможността да придобият ценен опит и да се развиват професионално в една от най-добрите здравни заведения в страната. Като медицински комплекс, който придава голямо значение на качеството на здравеопазването, Медицински комплекс „Доверие“ със сигурност е място, където пациентите могат да се чувстват спокойни, че получават най-добрата възможна медицинска помощ.

 


 


Бюлетин

Медицински комплекс ДОВЕРИЕ 2024 All rights reserved.
За нас
Полезни връзки