Проф. Владимир Мартинек - един от пионерите в миниинвазивната ортопедия в Европа ще проведе прегледи в МК Доверие

На 9-ти март Медицински комплекс "Доверие" ще има удоволствието да посрещне професор доктор Владимир Мартинек, който ще предостави своята експертиза на пациентите чрез индивидуални прегледи. Проф. Мартинек е известен със своите значителни постижения в областта на миниинвазивната ортопедия, което го прави водещ специалист в областта.

 

Проф. Мартинек е завършил хуманна медицина в LMU Мюнхен и е преминал през обширно обучение и специализация в някои от най-престижните медицински институции по света. Той е признат за своя принос към развитието на спортната медицина и ставната хирургия, като се фокусира върху лечението на увреждания на коленни, раменни и тазобедрени стави. Професионалният му опит включва работа в голяма ортопедична практика в Бад Айблинг, където извършва около 800 операции годишно.

 

Посещението на проф. Мартинек в Медицински комплекс "Доверие" е изключителна възможност за пациентите, които търсят професионална консултация за ортопедични проблеми. Експертизата и опитът на проф. Мартинек предоставят възможност за диагностика и терапевтични подходи, базирани на последните научни постижения в областта на ортопедията. Това посещение е показателно за мисията на Медицински комплекс "Доверие" към интегрирането на иновативни медицински практики и сътрудничеството с водещи международни специалисти.

 

За тези, които желаят да се консултират с проф. Мартинек, е препоръчително да запазят своя час възможно най-скоро, тъй като броят на консултациите е ограничен. Това посещение представлява уникален шанс за достъп до съвременни медицински решения и персонализиран подход към лечението на ставни заболявания и спортни травми.

 

Записване на час за преглед на тел.: 0878 39 55 50 или 0878 39 56 10.


Бюлетин

Медицински комплекс ДОВЕРИЕ 2024 All rights reserved.
За нас
Полезни връзки