Медицински комплекс ДОВЕРИЕ

EN
Начало/Новини/Профилактиката - гарант за здраве

Новини

Безплатен профилактичен преглед

Безплатен профилактичен преглед

30.01.2019

МК „Доверие“ предлага безплатни прегледи на млечната жлеза и призовава своите пациенти да бъдат отговорни към живота си и този на своите близки.

Заболяванията на млечните жлези са сред най-честите онкологични заболявания сред жените по целия свят, но при ранна диагностика те са лечими в над 90% от случаите.

Грижата за здравето и ранната профилактика са отговорност на всеки уважаващ себе си човек, а МК Доверие е здравно заведение, поддържащо висок страндарт при грижите за своите пациенти.

 

На 8 февруари (петък) 2019 година от 14:00 до 17:00 ч. д-р Роза Анева ще извършва безплатни профилактични ехографски прегледи на млечни жлези в МК „Доверие”. Д-р Анева е лекар хирург с над 30-годишен опит, който притежава сертификати за трите нива по ехография.

 

В случай, че не успеете да запише час за безплатна ехомамография, горещо Ви препоръчваме да не пропускате профилактичния си годишен преглед. Медицински комплекс „Доверие“ призовава своите пациенти да не подценяват ехографските изследвания, мамографиите и редовните гинекологични прегледи.

 

Час за преглед при нас можете да запише на телефон 02/40 36 105 или на място - гр. София, ж.к. „Овча купел“ 2, ул. „Фридрих Грюнангер“ № 2.

Обратно към Новини