Медицински комплекс ДОВЕРИЕ

EN
  • Запишете час:

    02/40 36 100
  • Работим с:

Начало/Новини/Профилактиката - гарант за здраве

Новини

Д-р Марио Марков – специалист в отделението по гастроентерология в болница Доверие

Д-р Марио Марков – специалист в отделението по гастроентерология в болница Доверие

21.02.2017

Д-р Марио Марков е част от екипа на отделението по гастроентерология  - едно от най-развитите звена на МБАЛ Доверие. Отделението е получавало многократно одобрение и положително мнение от своите пациенти, благодарение на качеството и ефективността на предоставените здравни грижи.

 

Професионалният път на д-р Марков може да бъде описан със следните основни моменти:

 

- През 1991 г. завършва Медицинската академия в гр. София

- През 1999 г. придобива специалност „Вътрешни болести“

- През 2005 г. придобива специалност „Гастроентерология“

- През 2006 г. специализира в медицинския факултет на университета в Амстердам

- Има специализации по вътрешни болести, гастроентерология, ендоскопия, ехография и химиотерапия

- Професионалният му път започва в общинската болница в Елин Пелин, след което последователно е завеждащ Ендоскопския кабинет на Окръжна болница, работи във  вътрешна клиника при УМБАЛ „Св. Анна“ , а  от 2008 г. е част от екипа на МБАЛ Доверие

- Участва в редица научни форуми и конгреси

- Член е на Европейското дружество по Гастроинтестинална онкология, на Българското дружество по гастроентерология и на Българската асоциация на гастроентеролози и хирурзи.

 

Екипът от специалисти  - гастроентеролози на МБАЛ Доверие, част от който е д-р Марио Марков, работи с модерно оборудване за ултразвукова и инвазивна диагностика и със съвременна видеоскопска апаратура. В случаите на наложителна инвазивна намеса, богатият опит на лекуващите специалисти и добрите условия в отделението и в операционния блок са предпоставки за максимално добър резултат.

 

При необходимост от преглед и консултация с д-р Марков можете да запишете час на телефон 0700 20 343 или на 02/40 36 100, в сайта на МБАЛ Доверие http://www.mbal.doverie.bg/ или на място - гр. София, ж.к. „Овча купел“ 2, ул. „Фридрих Грюнангер“ №2.

Обратно към Новини