Медицински комплекс ДОВЕРИЕ

EN
Начало/Новини/Профилактиката - гарант за здраве

Новини

МК "Доверие" продължава своята работа

МК "Доверие" продължава своята работа

24.03.2020

           В условията на наложените противоепидемични мерки всички екипи на Медицински комплекс "Доверие” остават на своите работни места и продължават, както досега да се грижат за Вашето здраве и спокойствие.

 

            Напомняме Ви, че всички консултативни кабинети в МЦ „Доверие“ АД работят с обичайното си работно време и приемат пациенти. Изключение прави извършването на профилактични прегледи, което за момента е отменено.

            Отделенията на болница „Доверие“ продължават своята работа и прием на пациенти.

 

            Във връзка с епидемичната обстановка и обявеното извънредно положение и с цел да защитим Вашето здраве и здравето на екипа на МК „Доверие”, въвеждаме следните специални предпазни мерки:

 

* От 17.03.2020 г. с цел намаляване риска от разпространение на вирусни инфекции въвеждаме специален пропускателен режим за желаещите достъп до МК „Доверие”, включващ оценка на здравословното състояние.

*  Придружители или други, свързани със записания пациент лица, няма да бъдат допускани в лечебното заведение.

* Всички пациенти със симптоми на вирусно заболяване ще бъдат пренасочвани към съответните специализирани болници.

* Съгласно разпоредбите на СРЗИ и Министерство на здравеопазването, при наличие на здравословно неразположение – температура, кашлица, задух, е необходимо да се свържете със своя личен лекар по телефона, без да посещавате лечебно заведение, включително и МК „Доверие”.

* Свижданията в МБАЛ „Доверие” АД се забраняват.

* Целият екип на МК „Доверие” е подготвен за работа в условията на обявеното извънредно положение. Разработени са вътрешни правила за действие; осигурена е хигиена на помещенията и са взети предпазни мерки за пациенти и персонал в условията на повишен риск от вирусни инфекции.

* МК „Доверие” продължава да работи по установения ред и със засилени мерки за безопасност на персонала и пациентите.

Обратно към Новини