Медицински комплекс ДОВЕРИЕ

EN
Начало/Новини/Профилактиката - гарант за здраве

Новини

МК "Доверие" с отличие за „Успешно развитие на бизнес организация“

МК "Доверие" с отличие за „Успешно развитие на бизнес организация“

16.07.2021

Медицински комплекс "Доверие" беше отличен в категория „Успешно развитие на бизнес организация“ на Годишни награди на b2b Media 2021.


Номинацията бе за обновения Центърът по асистирана репродукция, който се намира в сградата на комплекса. Над 45% е успеваемостта на центъра по асистирана репродукция в МК „Доверие“ през изминалата година. В него се прилагат всички методи за лечение на безплодие - вътрематочна инсеминация (IUI), ин витро оплождане (IVF), ИКСИ оплождане (ICSI), трансфер на ембрионите в маточната кухина, замразяване и съхранение на сперматозоиди, яйцеклетки или ембриони. Известни също и като методи на изкуствено осеменяване, те се прилагат при установена стерилност, както при мъжа, така и при жената.


Изп. директор на МК „Доверие“ д-р Димитър Гугутков поздрави целия екип на центъра и подчерта значението на инвитро оплождането в България, което дава възможност на хиляди двойки с репродуктивни проблеми да сбъднат мечтата си за свое дете.
Честито за връченото отличие!


Екипът ни ще продължава да работи и за повишаване на информираността по въпросите с проблемното зачатие, инвитро оплождането, начините на заплащане на тези процедури и причините, които водят до стерилитет.

 

Обратно към Новини