Медицински комплекс ДОВЕРИЕ

EN
Партньори
Начало/Партньори

Партньори

 • ДЗИ - Животозастраховане

  ДЗИ е сред първите дружества в България, които предлагат покритие на рискове и сключват договори, свързани със здравето на застрахованите лица. Изплащането на суми или възстановяването на разходи е пряко свързано и се извършва при случаи на лечение и ползване на медицинска помощ от застрахованите лица.
  ДЗИ - Животозастраховане предлага на своите клиенти пълна гама продукти в областта на здравното застраховане, покриващи различни области на медицината и насочени към здравните потребности на застрахованите лица. Договорите за медицинска застраховка са: индивидуални,семейни и групови, с които се застраховат български и чуждестранни граждани.

 • ЗАД България

  „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ” е новото име на „ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КОМПАНИЯ БЪЛГАРИЯ ЗДРАВЕ”. Компанията стартира своята дейност като се специализира в предоставянето на комплексни здравни услуги, приспособени към нуждите на корпоративни и индивидуални клиенти.

   

   

 • FiHealth Застраховане

  FiHealth Застраховане предлага:

  ·         персонализиран подход и внимание към решаване за всеки конкретен случай;

  ·         координаторите на фонда имат грижата:

  -          да договорят вместо Вас преглед при точния лекар специалист при минимална загуба на време - FiHealth Застраховане има сключени договори с над 450 лечебни заведения в цялата страна и достъп до най-добрите лекари специалисти

  -          да осъществяват контрол дали фактически е проведен прегледа;

  -          да проверяват качеството на лечебния процес

  -          след приключване на прегледа или лечението FiHealth Застраховане поема финансовите взаимоотношения с лечебното заведение