Инвитро Клиника

МЦ "Доверие" АД вече е правоприемник на "АСМП - МЦ София 2000" ООД.

Извършваме всички дейности по асистирана репродукция.

Лекарите, които работят са д-р Таня Янакиева, д-р Сергей Славов, д-р Георги Вакрилов, д-р Елена Бангеева.

Часове за преглед се записват в superdoc.bg и на тел.: 02/ 40 36 414


ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ


Безплодието е един от сериозните проблеми на нашето време.  Методите на Асистирани Репродуктивни Технологии имат основна функция да заместят естествените процеси при оплождане, да помогнат на човешкия организъм за зачеване.

Центърът по асистирана репродукция в МК "Доверие" е напълно обновен, с нова апаратура и се намира в сградата на комплекса. В екипа работят акушер-гинеколози и инвитро-специалисти с дългогодишен опит.

Д-р Янакиева е специалист с над 30 годишен стаж, главен ембриолог е д-р Георги Вакрилов, който е и акушер-гинеколог с дългогодишен стаж. В екипа също са и д-р Сергей Славов, д-р Елена Бангеева - специализирала носител на международни сертификати от Белгия и Франция, биолог Гетова. Центърът работи  Фонда за Асистирана репродукция, който финансира одобрените двойки с до 20 000 лв за инвитро процедури.

Над 45% е успеваемостта на центъра по асистирана репродукция в МК „Доверие“ през изминалата година.

В него се прилагат всички методи за лечение на безплодие -  вътрематочна инсеминация (IUI), ин витро оплождане (IVF), ИКСИ оплождане (ICSI), трансфер на ембрионите в маточната кухина, замразяване и съхранение на сперматозоиди, яйцеклетки или ембриони. Известни също и като методи на изкуствено осеменяване, те се прилагат при установена стерилност, както при мъжа, така и при жената.

Вече повече от 30 години инвитро оплождането в България дава възможност на хиляди двойки с репродуктивни проблеми да сбъднат мечтата си за свое дете. Все още обаче има нужда от разширяване на информираността по въпросите с проблемното зачатие, инвитро оплождането, начините на заплащане на тези процедури и причините, които водят до стерилитет. „Хората не трябва да се колебаят или смущават, а да се възползват от съвременната медицина и да сбъднат мечтата си за дете“, категорична е д-р Бангеева.

 Бюлетин

Медицински комплекс ДОВЕРИЕ 2023 All rights reserved.
За нас
Полезни връзки