Медицински комплекс ДОВЕРИЕ

EN
Начало/Пациентите за нас

Пациентите за нас

Бих искала да споделя прекрасното си впечатление от д-р Марияна Венелинова - дерматолог в болница Доверие! С децата ми няколко пъти сме посещавали кабинета ѝ и мога да кажа, че е изключително внимателен и компетентен специалист, а отношението ѝ към пациентите, и особено към децата е много положително - с чувство за хумор и добро настроение успява да ги предразположи и разсмее! Един лекар, който не само е компетентен в благородната си професия, но и личи, че истински я обича! Ползвали сме услугите и на други специалисти в болница "Доверие", и впечатленията ни за подбора на екипа и организацията в болницата, са, че нивото е наистина високо, а стремежът към иновации - непрекъснат! Пожелаваме ви още много успехи и още много доволни пациенти занапред!

Диди Д.

Уважаеми професор Расвайлер,
Бих искал сърдечно да Ви благодаря за операцията, която извършихте на 13.01.2017 г. в болница "Доверие" в София. Чувствам се доста добре благодарение на Вашата перфектна работа!
Благодаря на доц. д-р Георгиев и д-р Семерджиев за организиране и участие в операцията!
Аз ще следвам всички инструкции на доцент Георгиев и д-р Семерджиев и другия медицински персонал на МБАЛ "Доверие". Те се грижиха за мен през цялото време. Те са идеални в работата си и са добри хора. Голям отбор! Благодаря ви!
Знам, че времето Ви в България е ограничено. Ще се радвам да Ви поканя на чаша бира при следващата Ви визита в България.
Още веднъж, благодаря ви много!
Желая ви здраве и късмет!

С уважение / С най-добри пожелания, Уважаеми професор Расвайлер

Благой Благов

На 17.05.2015 г. по повод организираната кампания „Алея на здравето“ пред паметника на Съветската армия ми беше направен много прецизно скрининг за аневризма на коремната аорта от доцент Симова.
В разговор с нея споделих за високия си холестерол. Преди месец ми се обадиха от Вашата болница и бях поканена на безплатен контролен преглед на 01.10.2015 г. при доцент Симова. От мен изискаха да си направя пълен липиден профил. Оказа се, че стойностите на лошия холестерол и триглицеридите са доста високи. Лекарката ми направи електрокардиограма и разговаряхме подробно за високия риск от възникване на сърдечно-съдово заболяване. Назначено ми бе лечение за понижаване стойностите на холестерола и триглицеридите. Споделих, че са се появили и проблеми със сърцето ми – неритмичен пулс, задъхване, умора и слабост при изкачване на стълби. Насрочена ми бе нова дата за следващ контролен преглед за 01.12.2015 г. с направление от личния лекар за ехокардиография. Разказах и на други свои колежки за прекрасната инициатива подета от доцет Яна Симова за такива прегледи и консултации с цел превенция на риска от сърдечно-съдови заболявания, инфаркти и инсулти, както и подобряване качеството на живот на хората в трудоспособна възраст.
Ако не беше обаждането от болница „Доверие“ за преглед при доцент Симова, аз нямаше да подозирам за надвисналата над мен опасност. Надявам се, че и за в бъдеще ще бъдат организирани такива прегледи от водещ специалист като нея, които са достъпни и крайно необходими, защото в забързаното си ежедневие ние изобщо не обръщаме вниманние на тихия убиец / холестерола.

И. Адамс

Искам да изкажа сърдечни благодарности на целия колектив на гастроентерологичното отделение. Много съм доволен от отношението, любезността и съпричастността на всички сестри. Искрено благодаря на м.с. Георгиева за прекрасното отношение докато ме приемаше - беше много внимателна, докато обясняваше, доста ерудиран човек. Специални благодарности и на колежката й м.с. Василева, която не спря да ме обгрижва и през нощта, когато имах болки. Сърдечно благодаря!!!

В. Георгиев