ИНВИТРО Център

;

В Инвитро центърът на Медицински компрекс "Доверие" извършваме всички дейности по асистирана репродукция.
Станете част от нашата донорска програма.

 

Инвитро центърът на Медицински комплекс "Доверие" разполага с най-модерната апаратура и екип, който влага цялото си сърце и опит в работата. 

В екипа ни работят много добри ембриолози, андролози, акушер-гинеколози и инвитро-специалисти с дългогодишен опит. Едни от големите ни предимства са техническата база и операционните зали. Това позволява да се направи пункция или биопсия на тестиса в случаите на мъжки стерилитет. В практиката си лекарите имат богат опит с по-възрастни пациентки, с нормален антимюлеров хормон, който води до неуспешни инвитро процедури.
 

Специализацията на центъра е в двете полета на стерилната репродукция - мъжки стерилитет и намален яйчников резерв при жените.
 

Нашият екип: Мергюл Ферадова - главен ембриолог и отговорно лице по АРТ ,
д-р Таня Янакиева, д-р Елена Бангеева, Кристиана Кънчена - администратор

 

Часове за преглед се записват на тел.: 0882 112 752 и 0885819477


ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ


Безплодието е един от сериозните проблеми на нашето време.  Методите на Асистирани Репродуктивни Технологии имат основна функция да заместят естествените процеси при оплождане, да помогнат на човешкия организъм за зачеване. Центърът по асистирана репродукция в МК "Доверие" е напълно обновен, с нова апаратура и се намира в сградата на комплекса. В екипа работят акушер-гинеколози и инвитро-специалисти с дългогодишен опит. Центърът работи с Фонда за Асистирана репродукция, който финансира одобрените двойки с до 20 000 лв за инвитро процедури.

 

Успеваемостта на инвитро центъра в Медицински комплекс „Доверие“ за 2022г. е над 45%.

 

В него се прилагат всички методи за лечение на безплодие -  вътрематочна инсеминация (IUI), ин витро оплождане (IVF), ИКСИ оплождане (ICSI), трансфер на ембрионите в маточната кухина, замразяване и съхранение на сперматозоиди, яйцеклетки или ембриони. Известни също и като методи на изкуствено осеменяване, те се прилагат при установена стерилност, както при мъжа, така и при жената. Вече повече от 30 години инвитро оплождането в България дава възможност на хиляди двойки с репродуктивни проблеми да сбъднат мечтата си за свое дете. Все още обаче има нужда от разширяване на информираността по въпросите с проблемното зачатие, инвитро оплождането, начините на заплащане на тези процедури и причините, които водят до стерилитет.

„Хората не трябва да се колебаят или смущават, а да се възползват от съвременната медицина и да сбъднат мечтата си за дете“, категорична е д-р Бангеева.

 

 Бюлетин

Медицински комплекс ДОВЕРИЕ 2024 All rights reserved.
За нас
Полезни връзки