Новини

Последни новини

Опасностите от приема на фалшив Оземпик

От Световната здравна организация проследяват производството на фалшив Оземпик от 2022 година насам и само преди дни излезе с глобално предупреждение за наличието на такъв в редица страни.
  • 18-07, 2024

Екстремните горещини - превенция, съвети и здравословен начин на живот

С настъпването на лятото и рекордно високите температури идват и сериозни здравословни проблеми, особено за хората със сърдечно-съдови заболявания. В специално интервю за Safe News, д-р Иван Томов, кардиолог в Медицински комплекс "Доверие", споделя какви са симптомите, как се диагностицират и как да се предпазим от горещините.
  • 10-07, 2024

Бъбречна криза - причини и симптоми

Статистиките сочат, че всеки десети човек е имал поне веднъж в живота си бъбречна криза, а лекари и пациенти твърдят, че болката по време на това състояние е една от най-острите болки в човешкото тяло.
  • 25-06, 2024

Гастрит: Симптоми, лечение и превенция

Гастритът е възпаление на стомашната лигавица, което е сред най-разпространените заболявания на храносмилателната система. Засяга около 30% от българите, като при 10-15% от пациентите е хроничен.
  • 19-06, 2024

Варицела - как протича и как да се предпазим

Варицелата, по-известна като дребна шарка, е остро инфекциозно заболяване и е една от тежките заразни детски болести.
  • 17-06, 2024

Кои бенки са опасни

Как трябва да се грижим за нашата кожа, какво представляват бенките и на кои промени трябва да обръщаме внимаваме?
  • 09-06, 2024

Болки в рамото - причини и лечение

Как протичат артроскопските операции на раменна става и какво представлява високотехнологичната апаратура, с която работят специалистите?
  • 28-05, 2024
жена в лекарски кабинет

Нуждата от психологична помощ по време на инвитро процедури

Бременността и майчинството са едни от най-хубавите и значими роли на една жена. Обикновено фертилността се счита за даденост, заложена у всеки човек и сблъсъкът с диагнозата безплодие много често се преживява като шок равен до загубата на близък.
  • 27-05, 2024

Истината е, че ваксините спасяват човешки животи!

Ваксините помагат срещу заболявания, които могат да причинят тежки увреждания или смърт, особено при децата, чиято имунна система тепърва се развива.
  • 20-05, 2024

Бюлетин

Медицински комплекс ДОВЕРИЕ 2024 All rights reserved.
За нас
Полезни връзки